Grundlagen des Rechts, Privatrecht und Ökonomik des Zivilrechts: ISP Global Corporate Governance 2017

Announcement

Einladung zur Info-Veranstaltung am 24.1.17

Alle Interessierten sind herzlich eingeladen, an unserer Informationsveranstaltung rund um das ISP 2017 teilzunehmen. Die Veranstaltung findet am Dienstag, den 24.1.17 ab 18 Uhr in der Georg-Forster Str. 4, Raum 1004 statt. Neben der Vorstellung des inhaltlichen und kulturellen Rahmenprogramms stehen wir Ihnen hierbei für Fragen zur Verfügung

4.09.2017 - 17.09.2017

The International Summer Program Global Corporate Governance is a study program offered by the Kassel Institute of Economic and Business Law in cooperation with the College of Law and Business Ramat Gan. It provides students with the opportunity to deepen their knowledge in the field of Corporate Law and gather experience from practitioners. It will further allow them to broaden their horizon afar the professional sphere.

Classes will be held in German and European Corporate Law, Israeli and US Corporate Law and Economics of Corporate Law. Students will also be provided with an Introduction to the German and European Legal and Political System.

Apart from the classroom students will also obtain the opportunity to learn from the experience of practitioners while visiting international law firms and institutions within the sphere of corporate governance during two excursions which will lead them to Frankfurt and the region of Rhine and Mosel and to Berlin.

The program will be enriched by numerous cultural events accentuating German culture as well as German and Jewish history.

Further information: