This page contains automatically translated content.
Dr. Anna Olschewsky
Researcher
Image: A. Ebinghaus
- Telephone
- +49 5542 98-1678
- olschewsky[at]uni-kassel[dot]de
- section
- animal husbandry
- Location
- Nordbahnhofstraße 1a, Raum 0126
37213 Witzenhausen
Peer-review publications
| Olschewsky, A., Riehn, K., Knierim, U., 2021. Suitability of slower growing commercial Turkey strains for organic husbandry in terms of animal welfare and performance. Frontiers in Veterinary Science 7, 600846. https://doi.org/10.3389/fvets.2020.600846 |
| Olschewsky, A., Riehn, K., Knierim, U., 2021. Ausbrüche von Histomonose bei langsamer wachsenden Putenlinien. Berliner und Münchener Tierärztliche Wochenschrift 134, 1–8. https://doi.org/10.2376/1439-0299-2021-14 |
| Olschewsky, A., Riehn, K., Knierim, U., 2021. Meat quality of commercial turkey strains with slower growth rate. European Poultry Science 2021, 85. https://doi.org/10.1399/eps.2021.340 |
PhD-Thesis
other publications
| Olschewsky, A., Kleinlein, A., Mörlein, D., Hinrichs, D., 2022. Phenotypic and genomic investigations on carcass and meat quality of a German local pig breed, in: Strandberg, E. (Hrsg.), Book of abstracts of the 73rd annual meeting of the European Federation of Animal Science. Wageningen Academic Publishers, Wageningen, S. 649. |
| Olschewsky, A., Riehn, K., Knierim, U., 2019. Eignung alternativer Putenherkünfte für ein ökologisches Haltungssystem, in: Mühlrath, D., Albrecht, J., Finckh, M.R., Hamm, U., Heß, J., Knierim, U., Möller, D. (Hrsg.), Innovatives Denken für eine nachhaltige Land- und Ernährungswirtschaft, Beiträge zur 15. Wissenschaftstagung Ökologischer Landbau, 05.-08.03, Kassel. Verlag Dr. Köster, Berlin, S. 346–349. |