Ori­en­­tie­­rungs­­wo­che für in­­­ter­­na­­ti­o­­na­­le Stu­­die­­ren­­de / Ori­en­t­a­­­ti­on Week for In­­­ter­­na­­ti­o­­nal Stu­­dents

Studierende und Promovierende bei dem erfolgreichen Start in das Studium oder der Promotion. In dieser Zeit werden Sie von Tutorinnen und Tutoren betreut, erfahren alles über das Studium und der Promotion an der Universität und knüpfen erste freundschaftliche Kontakte.

Die allgemeine Orientierungswoche für internationale Studierende und Promovierende an der Universität Kassel (O-Woche) wird im Wintersemester 2018/19 vom 8. bis 13. Oktober 2018 stattfinden.

Informationen und Anmeldung: www.uni-kassel.de/go/owoche
----

The Orientation Week provides support for international students and research scholars so that they can successfully launch their studies or research. During this time, student tutors provide information about studying and conducting research at the University of Kassel and enable you to contact other international students and university staff.

The Orientation Week in the Winter Semester 2018/19 for international students and PhD candidates at the University of Kassel will take place in the winter semester 2018/19 on 8 – 13 of October 2018.

Information and registration: www.uni-kasselde/go/oweek