Dr. Anna Olschewsky
Wissenschaftliche Mitarbeiterin
Bild: A. Ebinghaus
- Telefon
- +49 5542 98-1678
- olschewsky[at]uni-kassel[dot]de
- Fachgebiet
- Tierzucht
- Standort
- Nordbahnhofstraße 1a, Raum 0126
37213 Witzenhausen
Peer Reviewed-Publikationen
Olschewsky, A., Riehn, K., Knierim, U., 2021. Suitability of slower growing commercial Turkey strains for organic husbandry in terms of animal welfare and performance. Frontiers in Veterinary Science 7, 600846. https://doi.org/10.3389/fvets.2020.600846 |
Olschewsky, A., Riehn, K., Knierim, U., 2021. Ausbrüche von Histomonose bei langsamer wachsenden Putenlinien. Berliner und Münchener Tierärztliche Wochenschrift 134, 1–8. https://doi.org/10.2376/1439-0299-2021-14 |
Olschewsky, A., Riehn, K., Knierim, U., 2021. Meat quality of commercial turkey strains with slower growth rate. European Poultry Science 2021, 85. https://doi.org/10.1399/eps.2021.340 |
Dissertation
Sonstige Publikationen
Olschewsky, A., Kleinlein, A., Mörlein, D., Hinrichs, D., 2022. Phenotypic and genomic investigations on carcass and meat quality of a German local pig breed, in: Strandberg, E. (Hrsg.), Book of abstracts of the 73rd annual meeting of the European Federation of Animal Science. Wageningen Academic Publishers, Wageningen, S. 649. |
Olschewsky, A., Riehn, K., Knierim, U., 2019. Eignung alternativer Putenherkünfte für ein ökologisches Haltungssystem, in: Mühlrath, D., Albrecht, J., Finckh, M.R., Hamm, U., Heß, J., Knierim, U., Möller, D. (Hrsg.), Innovatives Denken für eine nachhaltige Land- und Ernährungswirtschaft, Beiträge zur 15. Wissenschaftstagung Ökologischer Landbau, 05.-08.03, Kassel. Verlag Dr. Köster, Berlin, S. 346–349. |