Fleischqualität
Schulz, L., Sundrum, A., 2021. Determining Relationships between Marbling Scores and Carcass Yield Traits of German Beef Bull Carcasses Using Video-Image Analysis at the 12th and 10th Rib Position of Longissimus Thoracis and EUROP Classification. APPLIED SCIENCES-BASEL 11, 296. https://doi.org/10.3390/app11010269
Schulz, L., Halli, K., König, S., Sundrum, A., 2021. Potenziale der Erzeugung von Qualitätsfleisch in der Population Rotes Höhenvieh. Züchtungskunde 93, 362–378. https://www.zuechtungskunde.de/artikel.dll?AID=6960582&MID=69158
Schulz, L., Sundrum, A., 2019. Assessing marbling scores of beef at the 10th rib vs. 12th rib of longissimus thoracis in the slaughter line using camera grading technology in Germany. Meat Science 152, 116–120. https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.02.021
Sundrum, A., Aragon, A., Schulze-Langenhorst, C., Bütfering, L., Henning, M., Stalljohann, G., 2011. Effects of feeding strategies, genotypes, sex, and birth weight on carcass and meat quality traits under organic pig production conditions. NJAS - Wageningen Journal of Life Sciences 58, 163–172. https://doi.org/10.1016/j.njas.2011.09.006
- Steigerung der Wertschöpfung in der Rindfleischerzeugung über ausgewiesene Produkt- und Prozessqualitäten (Pro-Qualität). https://forschung.uni-kassel.de/converis/portal/Project/56456492
- Entwicklung eines qualitätsorientierten Konzeptes zur Erzeugung von Schweinefleisch für das Premium Marktsegment (LuzSchwein). https://forschung.uni-kassel.de/converis/portal/Project/69700832
- Entwicklung einer Zuchtwertschätzung und von Fütterungsstrategien zur Verbesserung der Fleischqualität beim Roten Höhenvieh (Q-fleisch-RHV). https://forschung.uni-kassel.de/converis/portal/Project/45552976
- Quality Low Input Food: Feeding strategies optimised for pork quality under organic farming conditions (on farm experiments) (QLIF Projekt 3). https://forschung.uni-kassel.de/converis/portal/Project/5508671